carrito shopping_cart
vista

Teatro

marco GRUYÈRE
Desde 3€
+ INFO Próximamente

GRUYÈRE

Una pareja feliz, una triste realidad y tres días por delante.
Ernesto y María han alcanzado los cuarenta al tiempo que han perdido todo. Desahuciados y con Nada en la mochila, se ven condenados a iniciar un descenso a su particular infierno en un vía crucis que les introduce en los tres peores días de sus vidas. Tres días para salvar su piso. Tres jornadas por delante para encontrar una salida que termine con sus desvelos. Y en medio de estos tres días la fortuna –o la mala fortuna- les pone ante sí una tabla de salvación. Agarrarse a ella o no dependerá de su destreza y sus escrúpulos. A partir de ahí la cuenta atrás se acelera: hay que salvar su techo y hay que salvar su conciencia. ¿Será posible tapar sus agujeros sin abrir nuevos huecos? ¿Será posible salir airoso de las tres jornadas más locas de sus vidas? ¿Será posible engañar a un sistema programado para que la banca siempre gane?

Autor: Alfonso Mendiguchía.
Dirección: César Maroto.
Intérpretes:     Patricia Estremera y Alfonso Mendiguchía.

28 de septiembre de 2019
Lugar: TEATRO LICEO – 21:00 HORAS
Entrada: 15€-12€-09€
3€ Vis. Reducida

Duración aproximada:
1 h y 20’.

+ INFO Próximamente

Música

marco CANÇONS D'AVUI, D'AHIR I DE SEMPRE/ 32è FESTIVAL INTERNACIONAL DE MÚSICA  D'ALTAFULLA 2019
Desde 15€
+ INFO Próximamente

CANÇONS D'AVUI, D'AHIR I DE SEMPRE/ 32è FESTIVAL INTERNACIONAL DE MÚSICA D'ALTAFULLA 2019

Els concerts començaran puntualment a les 22:00 a la Plaça de l'Església. Està prohibit realitzar gravacions en vídeo o fotografies dels concerts. Els organitzadors del festival es reserven el dret a modificar el programa. En cas de pluja o vent extrem el concert es farà a l'església.
+ INFO Próximamente

Música

marco MÚSICA PER A DOS ACORDIONS/ 32è FESTIVAL INTERNACIONAL DE MÚSICA  D'ALTAFULLA 2019
Desde 15€
+ INFO Próximamente

MÚSICA PER A DOS ACORDIONS/ 32è FESTIVAL INTERNACIONAL DE MÚSICA D'ALTAFULLA 2019

MÚSICA PER A DOS ACORDIONS

Duo degas:
Mateja Zenzerovic · acordió
Ander Tellería · acordióMateja Zenzerovic va néixer a Pula (Croàcia) el 1983 i a l'edat de 18 anys es va traslladar a Hannover (Alemanya) per cursar els seus estudis amb la professora E. Moser, on es va graduar en superior, màster i doctorat en interpretació.
 
Ha obtingut nombrosos premis en concursos tant com a solista com en música de cambra, destacant els premis obtinguts a Camalo, Erbezzo, Castelfidardo (Itàlia); Pula i Rijeka (Croàcia); Alcobaca (Portugal); Tijanjin (Xina); Arrasate (Espanya); Baden-Baden, Klingenthal i Hamburg (Alemanya).                                                                                                                                                    Ander Tellería és un dels acordionistes d'acompanyament més actius d’Espanya. Considerat per la crítica internacional com "un prodigi de l'acordió" i pel diari ABC com un dels tres intèrprets joves de més projecció internacional.
El seu interès per la música antiga i el seu treball de recerca en aquest camp l’han portat a obrir nous camins sonors en l'acordió a través de l'acordió  mesotònic, un instrument amb característiques d’afinació i construcció que s'assemblen a les sonoritats del Renaixement espanyol,  i col·laborant amb més de vint compositors nacionals i internacionals.
+ INFO Próximamente

Música

marco MÚSICA DE CAMBRA/ 32è FESTIVAL INTERNACIONAL DE MÚSICA  D'ALTAFULLA 2019
Desde 15€
+ INFO Próximamente

MÚSICA DE CAMBRA/ 32è FESTIVAL INTERNACIONAL DE MÚSICA D'ALTAFULLA 2019

MÚSICA DE CAMBRA

Claudi Arimany · flauta
Membres de la “Arts Symphony
Orchestra” Cristian Chivu · violí
Paul Cortese · viola / Marc Dalhuijsen
· viola / Magdalena Cristea · violonceLClaudi ARIMANY, flauta.

        Claudi Arimany va néixer a Granollers (Barcelona). És considerat un dels solistes catalans de més prestigi amb una important trajectòria de gran projecció internacional.
        Ha actuat sempre com a solista, juntament amb  grans artistes, essent convidat per les més importants orquestres.
      Claudi Arimany ha ofert concerts a practicament tots els països d’Europa i també a d’altres continents.
      
ARTS SYMPHONY ORCHESTRA Neix el 2014 com a iniciativa d’alguns membres de l’ Orquestra Simfònica del Gran Teatre del Liceu i de l’ Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC). Tots ells són músics d’una dilatada experiència que els ha portat per les millors sales de concerts d’arreu del món. Liderats per la figura del violinista Cristian Chivu, decideixen iniciar aquest projecte que s’ha caracteritzat des dels seus inicis per la recerca de l’excel·lència artística i la alta qualitat en les seves interpretacions.
+ INFO Próximamente

Música

marco MÚSICA DE PEL.LÍCULES/ 32è FESTIVAL INTERNACIONAL DE MÚSICA  D'ALTAFULLA 2019
Desde 15€
+ INFO Próximamente

MÚSICA DE PEL.LÍCULES/ 32è FESTIVAL INTERNACIONAL DE MÚSICA D'ALTAFULLA 2019

MÚSICA DE PEL·LÍCULES

Carles & Sofia Piano Duo
Orquestra Solistes de Catalunya
Director, Daniel MestresCARLES & SOFIA PIANO DUO
Els Artistes Steinway Carles Lama i Sofia Cabruja són el duet català amb més projecció internacional. Considerats pel públic i la crítica com dos músics amb una innegable capacitat de commoure l’espectador, el duet mostra també una espectacular sincronització i una comprensió mútua excepcional                                                                                                                                                               ORQUESTRA SOLISTES DE CATALUNYA
L’Orquestra “Solistes de Catalunya” és una orquestra de nova creació, fundada i liderada pel duet pianístic català, de reconegut prestigi internacional, “Carles & Sofia piano duo”.
Fundada l’any 2019, està integrada per músics virtuosos i concebuda per poder-ne aprofitar les seves qualitats individuals, al mateix temps que oferir interpretacions d’alt nivell d’exigència orquestral                                                                                                                                                        DANIEL MESTRE, director
Format a l’Escolania de Montserrat, als Conservatoris de Badalona, Barcelona, UAB, i al Konservatorium der Stadt Wien, on es gradua en direcció amb les màximes qualificacions dirigint l’Orquestra Simfònica de Bratislava al Konzerthaus de Viena
+ INFO Próximamente

Música

marco ELS GRANS ROMÀNTICS/ 32è FESTIVAL INTERNACIONAL DE MÚSICA  D'ALTAFULLA 2019
Desde 15€
+ INFO Próximamente

ELS GRANS ROMÀNTICS/ 32è FESTIVAL INTERNACIONAL DE MÚSICA D'ALTAFULLA 2019

ELS GRANS ROMÀNTICS

Ensemble Goffriller
Vito Imperato · violí
Giovanni Anastasi · violí
Alberto Salomon · viola
Benedetto Munzone · violoncel
Epifanio Comis · piano                                                                                                                                       Ensemble Goffriller, fundada per Epifanio Comis, és una formació instrumental realitzada per músics, professors del Conservatori "Vincenzo Bellini" de Catània.

L'Ensemble combina l'art del cant, típic d'instruments de corda, amb el so del piano, apuntant a aquesta unió perfecta que revela les característiques particulars de les formacions de cambra típiques d'aquest gènere.

L'Ensemble neix de l'fructífer intercanvi d'experiències artístiques entre músics de reconegut valor, formats en les acadèmies de més alt nivell d'Itàlia (Accademia Chigiana di Siena i Accademia Walter Stauffer de Cremona) i amb una activitat de màxim prestigi tant en grups simfònics com a els de cambra.


A més són nombroses les col·laboracions amb artistes de concert de fama internacional procedents de moltes, des del trio fins el quartet de cordes, des del quintet amb piano fins a la sextet de cordes.


Guanyadors de competicions nacionals i internacionals, fins i tot com a solistes, els membres del conjunt L'Ensemble, compten amb una relació intensa i característica amb alguns compositors vius, les obres representen una oportunitat contínua per aprofundir i afinar la seva concepció poètic-interpretativa.
+ INFO Próximamente

Música

marco DE BACH A PIAZZOLA/ 32è FESTIVAL INTERNACIONAL DE MÚSICA  D'ALTAFULLA 2019
Desde 15€
+ INFO Próximamente

DE BACH A PIAZZOLA/ 32è FESTIVAL INTERNACIONAL DE MÚSICA D'ALTAFULLA 2019

DE BACH A PIAZZOLA

Fabio Gemmiti · acordió
Francesco Mariozzi · violoncel
Sandro Gemmiti · piano                                                                                                                                   Fabio Gemmiti.
Va néixer a Sora el 1967. Va estudiar acordió a l'edat de 4 anys amb el seu pare Antonio Gemmiti, acordionista i professor.
Particularment dotat i invertit, ràpidament va ingressar al Conservatori i va seguir cursos d’harmonia, contrapunt i piano.                                                                                                                Francesco Mariozzi, graduat en violoncel d'honor al Conservatori "N. Piccinni" de Bari sota la direcció del mestre N. Sarpe, va continuar els seus estudis a la Hochschüle fur Musik de Würzburg obtenint el Meisterklassendiplom amb el mestre J. Metzger                                        Sandro Gemmiti
Va néixer a Sora el 1967.
És conegut per la seva tècnica transcendental i les seves extraordinàries dotacions interpretatives.
El seu repertori va des de Bach, Mozart, Chopin, Ravel, Rachmaninov, Gershwin i els compositors contemporanis, fins a la 9a Simfonia de Beethoven o Le sacre du Printemps de Stravinskij per a dos pianos
+ INFO Próximamente

Música

marco CARAVAGGIO PIANO QUARTET
Desde 15€
+ INFO Próximamente

CARAVAGGIO PIANO QUARTET

CARAVAGGIO PIANO QUARTET

Federico Piccotti · violí / Matteo Mizera · viola
Daniel Mizera · violoncel / Bernat Català · piano                                                                                         

El Caravaggio Piano Quartet, format l’any 2017, es composa dels joves talents Federico

Piccotti (violí), Matteo Mizera (viola), Daniel Mizera (violoncel) i Bernat Català (piano) en
formats al Conservatorio della Svizzera Italiana, a la Guildhall School of Music de Londres,
a la Universität Mozarteum de Salzburg i a la Haute École de Musique de Ginebra
respectivament.
Debuta al Jardí dels Tarongers de Pedralbes (Barcelona) i en un enregistrament radiofònic
emès per Catalunya Música, amb gran èxit entre el públic i la crítica. Destaquen les seves
actuacions a la prestigiosa Accademia Filarmonica Romana i a la Casa Verdi, invitats per
la Società del Quartetto di Milano.
+ INFO Próximamente

Música

marco Rocío Márquez - Singin' in the Cave 2019 - 19/07/2019
Desde 30€
+ INFO Agotado

Rocío Márquez - Singin' in the Cave 2019 - 19/07/2019

IMPORTANTE: Las plazas para este evento son muy limitadas y no existe posibilidad de ampliar el número correspondiente.

Edad mínima requerida: 8 años.

Compruebe que su elección de fecha coincide con el concierto que desea presenciar. No se realizarán cambios ni devoluciones una vez adquiridas las entradas.

Es obligatorio acudir a taquilla 15 minutos antes de la hora de la visita.

>>> PROGRAMA SINGIN' IN THE CAVE 2019 <<<

21 JUNIO - 22:30H: JUAN PERRO
28 JUNIO - 22:30H: STILL LIFE

05 JULIO - 22:30H: CAMILLA SKY
12 JULIO - 22:30H: MODELO DE RESPUESTA POLAR
19 JULIO - 22:30H: ROCÍA MÁRQUEZ
26 JULIO - 22:30H: VIRGINIA MAESTRO

02 AGOSTO - 22:30H: MAVICA
30 AGOSTO - 22:30H: SYLVIE LEWIS

06 SEPTIEMBRE - 22:30H: ZELADA


¿Qué incluye la entrada?

- Visita a Coves de Sant Josep
- Concierto en el interior
+ INFO Agotado

Música

marco Virginia Maestro - Singin' in the Cave 2019 - 26/07/2019
Desde 25€
+ INFO Agotado

Virginia Maestro - Singin' in the Cave 2019 - 26/07/2019

IMPORTANTE: Las plazas para este evento son muy limitadas y no existe posibilidad de ampliar el número correspondiente.

Edad mínima requerida: 8 años.

Compruebe que su elección de fecha coincide con el concierto que desea presenciar. No se realizarán cambios ni devoluciones una vez adquiridas las entradas.

Es obligatorio acudir a taquilla 15 minutos antes de la hora de la visita.

>>> PROGRAMA SINGIN' IN THE CAVE 2019 <<<

21 JUNIO - 22:30H: JUAN PERRO
28 JUNIO - 22:30H: STILL LIFE

05 JULIO - 22:30H: CAMILLA SKY
12 JULIO - 22:30H: MODELO DE RESPUESTA POLAR
19 JULIO - 22:30H: ROCÍA MÁRQUEZ
26 JULIO - 22:30H: VIRGINIA MAESTRO

02 AGOSTO - 22:30H: MAVICA
30 AGOSTO - 22:30H: SYLVIE LEWIS

06 SEPTIEMBRE - 22:30H: ZELADA


¿Qué incluye la entrada?

- Visita a Coves de Sant Josep
- Concierto en el interior
+ INFO Agotado

Música

marco MAVICA - Singin' in the Cave 2019 - 02/08/2019
Desde 20€
+ INFO Agotado

MAVICA - Singin' in the Cave 2019 - 02/08/2019

IMPORTANTE: Las plazas para este evento son muy limitadas y no existe posibilidad de ampliar el número correspondiente.

Edad mínima requerida: 8 años.

Compruebe que su elección de fecha coincide con el concierto que desea presenciar. No se realizarán cambios ni devoluciones una vez adquiridas las entradas.

Es obligatorio acudir a taquilla 15 minutos antes de la hora de la visita.

>>> PROGRAMA SINGIN' IN THE CAVE 2019 <<<

21 JUNIO - 22:30H: JUAN PERRO
28 JUNIO - 22:30H: STILL LIFE

05 JULIO - 22:30H: CAMILLA SKY
12 JULIO - 22:30H: MODELO DE RESPUESTA POLAR
19 JULIO - 22:30H: ROCÍA MÁRQUEZ
26 JULIO - 22:30H: VIRGINIA MAESTRO

02 AGOSTO - 22:30H: MAVICA
30 AGOSTO - 22:30H: SYLVIE LEWIS

06 SEPTIEMBRE - 22:30H: ZELADA


¿Qué incluye la entrada?

- Visita a Coves de Sant Josep
- Concierto en el interior
+ INFO Agotado

Música

marco Sylvie Lewis - Singin' in the Cave 2019 - 30/08/2019
Desde 20€
+ INFO Agotado

Sylvie Lewis - Singin' in the Cave 2019 - 30/08/2019

IMPORTANTE: Las plazas para este evento son muy limitadas y no existe posibilidad de ampliar el número correspondiente.

Edad mínima requerida: 8 años.

Compruebe que su elección de fecha coincide con el concierto que desea presenciar. No se realizarán cambios ni devoluciones una vez adquiridas las entradas.

Es obligatorio acudir a taquilla 15 minutos antes de la hora de la visita.

>>> PROGRAMA SINGIN' IN THE CAVE 2019 <<<

21 JUNIO - 22:30H: JUAN PERRO
28 JUNIO - 22:30H: STILL LIFE

05 JULIO - 22:30H: CAMILLA SKY
12 JULIO - 22:30H: MODELO DE RESPUESTA POLAR
19 JULIO - 22:30H: ROCÍA MÁRQUEZ
26 JULIO - 22:30H: VIRGINIA MAESTRO

02 AGOSTO - 22:30H: MAVICA
30 AGOSTO - 22:30H: SYLVIE LEWIS

06 SEPTIEMBRE - 22:30H: ZELADA


¿Qué incluye la entrada?

- Visita a Coves de Sant Josep
- Concierto en el interior
+ INFO Agotado